TJÄNSTER

GRAFISK PROFIL


Den grafiska profilen är själva stommen för en bra kommunikation och det som gör ditt företag synligt och ihågkommet. 


Det handlar om färg, form, tema och typsnitt. Hur din logotype ser ut, och vilket foto och bildspråk du använder. En helhet som dina kunder lär sig att känna igen och associerar till ditt företag. 


Jag hjälper dig att ta fram en profil som hjälper till att lyfta fram ditt företags unika inriktning och egenskaper. Jag förpackar det i en vacker och effektiv design, som du kan använda i alla dina kommunikationskanaler och tryckmaterial.

LOGOTYPE


Företagets första intryck. Vad signalerar du, och till vilka riktar du och ditt företag sig till? Logotypen ska sammanfatta din verksamhet på ett koncist sätt, men framförallt väcka kundens nyfikenhet och intresse. 


Med rätt logotyp för ditt företag stärker du ditt personliga varumärke och når rätt kunder. En arbetad logotype ger ett professionellt intryck.

WEBBDESIGN


En representativ och tydlig hemsida gör dina kunder trygga. Det finns så många möjligheter när man bygger en hemsida. Min inriktning är att utveckla en kommunikativ och estetisk hållbar grafisk design på webben.


Att synas på webben är förstås en av de viktigaste kanalerna i marknadsföring. Hur hemsidan är strukturerad och planerad är viktigt ur en rad olika aspekter. Den ska vara lättnavigerad, snabb och balanserad rent grafiskt. Den ska också ta fram ditt företags unika egenskaper och ge en bild av vem eller vilka kunden har vänt sig till. Jag hade en känsla och en idé om vad jag ville förmedla med min företagslogotype och hemsidan men behövde hjälp att förverkliga det. Att vända mig till Hillevi visade sig vara en fullträff. Hillevi har en unik förmåga att lyssna in sin kund och omsätta idéer, tankar och känslor till unika, vackra, tydliga och genomarbetade och produkter. Detta ledde för mig till en ny logotype och en proffsig hemsida som signalerar precis den känsla jag hade och kundernas respons är mycket positiv.

Jag fick även hjälp hur man kan tänka kring och jobba med sin hemsida, eventuella nyhetsbrev och sociala medier.


Sofie, kund

Uppmärksam på detaljer. Otroligt bra att samarbeta med. Lyhörd. Proffsig.


Humlan, kund

Hillevi har hjälpt oss att förtydliga vårt företags marknadsföring. På ett lyhört och träffsäkert sätt fick vi hjälp med hemsida, logga och tips för hur vi kan marknadsföra oss på sociala plattformar. Det känns skönt att vi kommunicerar det vi vill kommunicera, och att företagets värderingar och inriktningar når fram till kunderna. 


Elin, kund

MARKNADSFÖRINGSMATERIAL OCH TRYCKSAKER


Det är mycket man kan behöva för att sprida information om sitt företag. Mycket sker online nu, men man ska inte glömma bort värdet i att räcka en kund ett fint visitkort, eller en folder som kunden i sin tur kan förmedla till en annan kontakt. Och flyers på kontor, lobbys och fikaplatser - den blivande kunden visste inte att den behövde just din hjälp, men här fick den just en fint förpackad information att spara i väskan.


Fina trycksaker är pricken över i och signalerar proffsighet, och är en viktig del av ett företags grafiska profil, det vill säga bidrar till helhetsintrycket. 

FORMGIVNING


BOKOMSLAG


Uppdateras just nu...

KONST


UPPDRAG FÖR NEXT ONE TECHNOLOGY


Under 2021 samarbetade jag med stylisten Sanna Eriksson när Next:s nya kontor i Linköping skulle inredas. Jag fick uppdraget att gestalta motiv med inspiration från digitaliseringsverktyg i byggbranschen. Lyftkranar, byggarbetsplatser och digital teknik... kanske inte är mina vanligaste inspirationskällor, men 9 olika motiv kom fram! Här kan ni se reultatet (bilder kommer inom kort).